Korona-apu

Yritysten kustannustuen kolmas hakukierros järjestetään 27.4.—23.6.2021. Mukana on myös yksinyrittäjätuki. Hakukierros koskee tukikautta 1.11.2020–28.2.2021. Tukea haetaan Valtiokonttorin kautta. 

Yritys voi saada sulkemiskorvausta, kun sen toimitilat on suljettu tilapäisesti asiakkailta lain määräyksen tai viranomaisen päätöksen mukaisesti. Sulkemiskorvauksen hakuaika alkaa 12.5.2021.  Sulkemiskorvausta haetaan Valtiokonttorin kautta.

LADEC AUTTAA YRITYSTÄSI MYÖS KORONAVIRUSTILANTEESSA

Autamme ja neuvomme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä. Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin!

Neuvontamme on maksutonta ja luottamuksellista.

  • Yritysneuvojamme palvelevat arkisin klo 8.30 - 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten välityksellä.  Neuvontatapaamiset ovat mahdollisia ajanvarauksella. Neuvontaa halutessasi soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa!
  • Tutustu koronapandemian aikaisia kasvokkaintapaamisia ja tilaisuuksiamme koskeviin käytänteisiin ja ohjeisiin: -> LADECin tilaisuudet ja asiakastapaamiset korona-aikana
  • Hyödynnä yrityksille koronatilanteessa hyödyllisiä tietolähteitä. Olemme koonneet keskeisimpien tietolähteiden linkkejä tämän sivun loppuun.
  • Tutustu ja liity halutessasi Facebookiin perustamaamme "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla" -ryhmään. Ryhmässä voi jakaa ajatuksia ja vinkkejä toisten yrittäjien kanssa. Klikkaa sivun alaosassa olevaa ryhmän kuvaketta!

Ota yhteyttä - soita 044 702 2700 tai chattaa! Neuvontamme on maksutonta.

 

Tutustu ja liity FACEBOOK-ryhmään!

Pulmia-koronasta-fb-ryhma-banneri_600px.jpg