Korona-apu

Yritysten kustannustuen viides hakukierros on alkanut. Hakuaika on 21.12.2021 - 18.2.2022. Tällä hakukierroksella yrityksesi voi hakea korvauksia julkisoikeudellisista, koronapandemian torjuntaan liittyvistä rajoituksista aiheutuneisiin kustannuksiin, jotka ovat syntyneet ajalla 1.6.-30.9.2021. 
Lue lisää ja hae! -> Valtiokonttori | Yritysten kustannustuki

LADEC AUTTAA YRITYSTÄSI MYÖS KORONAVIRUSTILANTEESSA

Autamme ja neuvomme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä. Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin!

Neuvontamme on maksutonta ja luottamuksellista.

  • Yritysneuvojamme palvelevat arkisin klo 8.30 - 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten välityksellä.  Neuvontatapaamiset ovat mahdollisia ajanvarauksella. Neuvontaa halutessasi soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa!
  • Tutustu koronapandemian aikaisia kasvokkaintapaamisia ja tilaisuuksiamme koskeviin käytänteisiin ja ohjeisiin: -> LADECin tilaisuudet ja asiakastapaamiset korona-aikana
  • Hyödynnä yrityksille koronatilanteessa hyödyllisiä tietolähteitä. Olemme koonneet keskeisimpien tietolähteiden linkkejä tämän sivun loppuun.

Ota yhteyttä - soita 044 702 2700 tai chattaa! Neuvontamme on maksutonta.