Korona-apu

LADEC AUTTAA YRITYSTÄSI MYÖS KORONAVIRUSTILANTEESSA

Autamme ja neuvomme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä. Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin!

Neuvontamme on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelemme koronavirusepidemian aikana Sinua ja yritystäsi tehostetusti - 8.6. alkaen arkisin klo 8.30-16.30

  • Hyödynnä yritysneuvojiamme - neuvontamme on maksutonta! Olemme koonneet eri asiantuntijoistamme kriisitiimin, joka neuvoo ja opastaa yritystäsi erityisesti akuuteissa talous- ja rahoitusasioissa, mutta myös esimerkiksi yt-neuvotteluihin, yrittäjän jaksamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. 
  • Yritysneuvojamme päivystävät arkisin klo 8.30 - 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten välityksellä (vain poikkeustapauksissa voidaan sopia tapaamisesta). Neuvontaa halutessasi soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa!
  • Lahden keskustan sivutoimipisteemme Dooroom on toistaiseksi kiinni.
  • Tutustu ja hyödynnä myös yrityksille koronatilanteessa hyödyllisiin tietolähteisiin. Olemme koonneet keskeisimpien tietolähteiden linkkejä tämän sivun loppuun.
  • Yksinyrittäjien tukiasioista löydät tietoa, ohjeita ja linkkejä Yksinyrittäjätuki-sivultamme.
  • Tutustu ja liity halutessasi Facebookiin perustamaamme "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla" -ryhmään. Ryhmässä voi jakaa ajatuksia ja vinkkejä toisten yrittäjien kanssa. Klikkaa sivun alaosassa olevaa ryhmän kuvaketta!

Ota yhteyttä - soita 044 702 2700 tai chattaa! Neuvontamme on maksutonta.

Millaista rahoitusta yritys voi hakea koronavirustilanteessa?

2606_TEM_Korona-millaista-yritysrahoitusta-kustannustuki_350px.jpg

Tutustu ja liity FACEBOOK-ryhmään!

Pulmia-koronasta-fb-ryhma-banneri_600px.jpg

Yrityksille hyödyllisiä linkkejä koronavirustilanteessa