Korona-apu

LADEC auttaa yritystäsi myös koronavirustilanteessa

Autamme ja neuvomme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä. Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin! Neuvontamme on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelemme koronavirusepidemian aikana Sinua ja yritystäsi tehostetusti: arkisin klo 18 asti!

  • Olemme koonneet yritysneuvojistamme kriisitiimin, joka neuvoo ja opastaa erityisesti akuuteissa talous- ja rahoitusasioissa, mutta myös esimerkiksi yt-neuvotteluihin, yrittäjän jaksamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä.
  • Olemme pidentäneet palvelupuhelimemme ja chattimme päivystysaikoja, toistaiseksi palvelemme arkisin klo 18 asti. Tarvittaessa laajennamme neuvontaamme sekä päivystysaikojamme.
  • Yritysneuvojamme ovat tavoitettavissa ma-pe klo 8.30 – 18.00 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten avulla. Vain poikkeustapauksissa voidaan sopia tapaamisesta.
  • Lahden Tiedepuiston kiinteistö on suljettu vierailta. Lahden keskustan sivutoimipisteemme Dooroom on toistaiseksi kiinni.
  • Keräämme ja päivitämme tälle sivullemme koronavirustilanteeseen liittyviä, yrittäjille ja yrityksille hyödyllisten tietolähteiden linkkejä - löydät niitä vierittämällä tätä sivua alaspäin!
  • Olemme luoneet Facebookiin "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla" -ryhmän, josta lisätietoa alla.

PÄIVYSTÄMME MA-PE KLO 8.30-18.00 -> Soita 044 702 2700 tai chattaa! 

Tahtoa, hyvää sydäntä ja halua jakaa osaamistasi avuksi toisille? Liity perustamaamme Facebook-ryhmään  "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla"!

Yrittäjien hätä on nyt suuri, ja me LADECissa teemme kaiken minkä voimme ja autamme, mutta nyt kaivataan myös yrittäjäkavereiden tukea! Olisiko Sinulla tahtoa, hyvää sydäntä ja halua jakaa osaamistasi avuksi toisille? Pyöriikö päässäsi yrityksen arjen pyörittämistä, taloutta tai jaksamista koskevia kysymyksiä, ja tunnet tarvetta jakaa ajatuksiasi toisten yrittäjien kanssa? Tervetuloa "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla" -ryhmään keskustelemaan, saamaan vinkkejä ja verkostoitumaan! 

Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla -Facebook-ryhmä

Pulmia-koronasta-fb-ryhma-banneri_600px.jpg

 

tutustu myös alla oleviin tietolähteisiin!