Korona-apu

LADEC AUTTAA YRITYSTÄSI MYÖS KORONAVIRUSTILANTEESSA

Autamme ja neuvomme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä. Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin!

Neuvontamme on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelemme koronavirusepidemian aikana Sinua ja yritystäsi tehostetusti - arkisin klo 8.30-16.30

  • Hyödynnä yritysneuvojiamme - neuvontamme on maksutonta! Olemme koonneet eri asiantuntijoistamme kriisitiimin, joka neuvoo ja opastaa yritystäsi erityisesti akuuteissa talous- ja rahoitusasioissa, mutta myös esimerkiksi yt-neuvotteluihin sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. 
  • Yritysneuvojamme päivystävät arkisin klo 8.30 - 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten välityksellä.  Neuvontatapaamiset ovat mahdollisia kasvokkain ainoastaan ajanvarauksella, ja vain etukäteen ilmoitettujen henkilöiden kesken. Neuvontaa halutessasi soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa!
  • Tutustu koronapandemian aikaisia kasvokkaintapaamisia ja tilaisuuksiamme koskeviin käytänteisiin ja ohjeisiin: -> LADECin tilaisuudet ja asiakastapaamiset korona-aikana
  • Hyödynnä yrityksille koronatilanteessa hyödyllisiä tietolähteitä. Olemme koonneet keskeisimpien tietolähteiden linkkejä tämän sivun loppuun.
  • Tutustu ja liity halutessasi Facebookiin perustamaamme "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla" -ryhmään. Ryhmässä voi jakaa ajatuksia ja vinkkejä toisten yrittäjien kanssa. Klikkaa sivun alaosassa olevaa ryhmän kuvaketta!

Ota yhteyttä - soita 044 702 2700 tai chattaa! Neuvontamme on maksutonta.

 

Tutustu ja liity FACEBOOK-ryhmään!

Pulmia-koronasta-fb-ryhma-banneri_600px.jpg