Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Lahden seudulle on avattu uusi ja maksuton Local Joe -sivusto: Nyt asukkaat ja mökkiläiset löytävät helposti paikalliset palveluyritykset – ja yritykset asiakkaansa!


5.3.2021

Lahden kaupunki ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ovat avanneet paikallisten palveluiden löytymistä ja käyttöä lisäävän Local Joe –palvelusivuston osoitteessa www.localjoe.fi. Local Joe’sta asukkaat ja mökkeilijät – ja toki myös yrittäjät, yritykset ja organisaatiot – voivat löytää paikalliset tekijät ja palveluyritykset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

TIEDOTE 5.3.2021

 

Lahden kaupunki ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ovat avanneet paikallisten palveluiden löytymistä ja käyttöä lisäävän Local Joe -palvelusivuston osoitteessa www.localjoe.fi. Local Joe’sta asukkaat ja mökkeilijät – ja toki myös yrittäjät, yritykset ja organisaatiot – voivat löytää paikalliset tekijät ja palveluyritykset. Asukkaat voivat Local Joe’n kautta pyytää tarjouksia esimerkiksi siivouksesta, kodin remonteista tai vaikka lumitöistä ja saada tarjouksia paikallisilta yrityksiltä. Palvelussa pystyy myös sopimaan keikkojen yksityiskohdista, hinnasta ja ehdoista, suoraan tarjouksen antaneen paikallisen yrittäjän tai yrityksen kanssa. Palveluntarjoajiksi Local Joe’hun voivat liittyvä vain LADECin toiminta-alueen – Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila, Padasjoki – yrittäjät ja yritykset.

 

Local Joe on Lahden kaupungin ja LADECin tarjoama uusi ja maksuton, paikallisten yritysten palveluiden haku- ja tilaussivusto, jossa LADECin toiminta-alueelle (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila, Padasjoki) kotipaikkarekisteröidyt yritykset saavat palvelunsa maksutta esille. Asukkaat, yrittäjät ja yritykset voivat etsiä Local Joe -sivustolta palveluntarjoajia, pyytää tarjouksia ja sopia toimeksiannoista.

Local Joe -sivuston on kehittänyt ohjelmointiyhtiö Nordmont Oy yhdessä iittiläisen Puhti Innovations Oy:n kanssa. Palvelun graafinen tunnus ja sivuston kuvitus ovat lahtelaista käsialaa: Lippispäisen paikkamerkkitunnuksen palvelulle on suunnitellut Jalo Toivio ja kuvituspiirrokset Mikko Saarainen.

Local Joe on paikalliset palveluntarvitsijat ja -tarjoajat kohtauttava ”Tinder”

Lahden seudun asukkaat ja mökkeilijät voivat etsiä ja löytää Local Joe -sivustolta paikallisia palveluyrittäjiä ja -yrityksiä, ilmoittaa ”keikkoja” eli pyytää heiltä tarjouksia sekä tilata ja sopia keikoista suoraan palveluntarjoajan kanssa. Palvelusta voi löytää tekijöitä esimerkiksi seuraavilta aloilta: rakentaminen ja remontointi, piha ja puutarha, kauneus ja terveys, huoltotyöt sekä IT-palvelut.

Paikallisille palveluita tarjoaville yrittäjille ja yrityksille Local Joe tarjoaa uuden ja kätevän kanavan tavoittaa asiakkaita – ja etenkin paikallisia asukkaita: Yritys voi etsiä itse alustalta asiakkaita, saada ilmoituksia relevanteista asiakkaiden ilmoittamista työpyynnöistä, vastaanottaa tarjouspyyntöjä, sopia työkeikkoja ja saada suositteluita.

- Local Joe on paikallisten palveluiden matalan kynnyksen ”verkkokauppa”, jonka kautta asukkaat löytävät palvelun ja yritykset tavoittavat paikalliset asukkaat ja yritysasiakkaat - ja miksei muuallakin Suomea sijaitsevat asiakkaansa, iloitsee LADECin johtaja Päivi Karttunen.

Palvelusta on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen.

- Palveluun rekisteröityminen on helppoa: Asukkaat ja mökkiläiset voivat ilmoittaa Local Joe’hun keikkoja eli tarjouspyyntöjä vaikkapa Facebook- tai Google-tunnusten avulla. Myös palveluntarjoajien alustalle liittyminen ja toiminnot on pyritty tekemään helpoiksi, kertoo Nordmontin toimitusjohtaja Leevi Jäkälä.

Mukana jo yli 80 paikallista yritystä – nyt voivat myös asukkaat ryhtyä käyttäjiksi

Sivustolla on mukana jo yli 80 paikallista yritystä palveluineen. Sen sijaan palveluita etsivien ja tarvitsevien asukkaiden ilmoittamia keikkoja ei vielä tämän tiedotteen julkaisupäivänä alustalta löydy.

- Halusimme saada Local Joe’hun ensin mukaan sopivan määrän palveluntarjoajia ja testauttaa sivuston käytettävyyttä. Nyt kun alusta on saatu hiottua yrityksiltä, LADECilta ja Lahden kaupungilta saadun palautteen perusteella julkaisukelpoiseksi, on aika avata ja esitellä se kokonaisuudessaan, myös palveluita tarvitsevien käyttäjien toimintojen osalta. Toivomme saavamme heiltäkin palautetta etenkin nyt käytön alkuaikoina, Nordmontin Leevi Jäkälä kertoo. 

- Uskon, että ei vie kovinkaan kauan, kun Local Joe’ssa on jo mukana satoja alueemme yrittäjiä ja yrityksiä sekä paikallisten asukkaiden ja muidenkin asiakkaiden tekemiä ”keikkailmoituksia”. Nyt siis kaikki mukaan levittämään tietoa tästä paljon toivotusta, paikallisten palveluiden käyttöä lisäävästä Local Joe’sta: Kerro kaverille, ja jos olet somessa, tykkää ja jaa aina kun näet Local Joe -mainoksen, kannustaa LADECin Päivi Karttunen.

---

Lisätietoa

Päivi Karttunen
johtaja | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
050 568 7446 | paivi.karttunen@ladec.fi

Miikka Venäläinen
elinkeinopäällikkö | Lahden kaupunki
0440 187 378 | miikka.venalainen@lahti.fi

Leevi Jäkälä
toimitusjohtaja | Nordmont Oy
0500 886 837 | info@localjoe.fi