LADECin yritysneuvontaa nyt joka arkipäivä klo 8.30-16 ilman ajanvarausta Dooroom'issa Lahden keskustassa!


6.8.2018

LADEC palvelee asiakkaitaan - kesätauon jälkeen - jälleen myös aivan Lahden keskustassa Dooroomissa, osoitteessa Rautatienkatu 20, vastapäätä Sokosta. Malskilla sijainnut LADECin keskustan palvelupiste Lahti Design Center suljettiin kesän alussa Malski-kiinteistössä alkavan remontin ja uudisrakentamisen vuoksi. LADECin yritysneuvonnan päätoimipiste sijaitsee edelleen Lahden Tiedepuistossa Niemenkatu 73:ssa.

LADECin yritysneuvojat ja liiketoimintakehittäjät auttavat Dooroomissa erityisesti yrityksen perustamiseen liittyvissä ja yritystoiminnan alkuvaiheen asioissa joka arkipäivä klo 8.30-16.00.

LADECin yritysneuvojaa voi tulla tapaamaan Dooroomiin ilman ajanvarausta. 

Asiakkaan kannattaa kuitenkin varautua erityisesti lounasaikaan puolilta päivin siihen, että joku toinen asiakas on ehtinyt neuvojan puheille hetki sitten, tai neuvoja saattaa olla käväisemässä lyhyellä lounastauolla. Tällöin kannattaa mahdollisuuksien mukaan odottaa hetki, tai sitten jättää viesti tai varata neuvonta-aika LADECin palvelunumerosta 044 702 2700 tai chatin kautta. 

Ajanvarauksella yritysneuvojat auttavat vain Lahden Tiedepuistossa Niemenkadulla. 

Neuvonta on maksutonta.
 

Lisätietoja

Päivi Leppänen
johtaja  |  Perustamis- ja kehittämispalvelut
050 568 7446  |  paivi.leppanen(at)ladec.fi
---

Lue lisää LADECin perustamisneuvontapalveluista

Lue lisää LADECin yrityskehityspalveluista

Lue lisää Dooroomista: www.dooroom.fiLADECin_Dooroom-yritysneuvonta_ovi_07-08-2018.jpgLADECin_Dooroom-yritysneuvontapiste_PasiKangas_07-08-2018.jpg