Yrityksen €urot & tulevaisuuden Musta Joutsen


 20.1.2021 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari, linkki myöhemmin,
 LADEC
 Maksuton

Kehityskeskiviikot jatkuvat myös tänä vuonna, ja vuosi 2021 polkaistaan käyntiin 20.1.2021, jolloin tarkastellaan yrityksen €uroja sekä kurkistetaan tulevaisuuteen.

Tässä vuoden 2021 ensimmäisessä Kehityskeskiviikossa luvassa on tuhti annos asiaa yrityksen €urojen hoitamisesta ja huoltamisesta, kuinka tulevaisuuteen voi ja kannattaa talouden näkökulmasta varautua. Ja eihän yrityksen tulevaisuuden haltuunotto ole vain €uroja: Strategiaa suunniteltaessa ja tulevaisuutta haltuunotettaessa on merkityksellistä huomioida rahallisten resurssien lisäksi myös aineettomat varallisuudet ja vahvuudet. 

Tämän Kehityskeskiviikon sisällöstä vastaavat sijoitusjohtaja Henry Lahdensuo Osuuspankki Päijät-Hämeestä, Euroaccount Finland Oy:n toinen omistaja, KLT, Hanna Dobrota ja liiketoimintakehittäjä Krista Mäkelä LADECista.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittauduthan webinaariin viimeistään maanantaina 18.1.2021 -> klikkaa "Ilmoittaudu".

Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.
 

---
Kehityskeskiviikko on LADECin yrityspalveluiden konsepti. Kevään 2021 aikana on luvassa kuusi Kehityskeskiviikkoa, joista jokaisessa tarjoamme asiakasyrityksillemme aimo annoksen infoa ja intoa liiketoiminnan kehittämiseen. Tilaisuuksien sisällöt on suunniteltu erityisesti alueemme mikro- ja pk–yrityksille sekä yritysten vastuuhenkilöille, ilman toimialarajauksia.  Aiheet ja teemat on poimittu asiakasyritystemme arjesta, tarpeista ja toiveista. Voit osallistua joko kaikkiin tai vain juuri omiin tarpeisiisi sopiviin Kehityskeskiviikkoihin!

Kehityskeskiviikot järjestetään Teams-webinaareina, joita ei tallenneta. Esitysmateriaalit toimitetaan osallistuneille jälkikäteen.