Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Etätyöläisen työkalupakki -webinaari


 8.4.2020 klo 9.00 - klo 11.00
 Webinaari,
 LADEC
 Maksuton

Verkkokokoukset, videopuhelut, pikaviestit yms. ovat keskeisiä etätyöläisen työkaluja yhteydenpitoon ja muuhun tiimityöhön. Miten sinä hallitset nämä asiat, itsellesi, verkostollesi ja asiakkaillesi sopivasti viritettyinä? 

Tervetuloa osallistumaan tähän webinaariin, jossa tutustutaan useisiin etätyöläisen tärkeimpiin työkaluihin! Tilaisuuden alustaa LADECin Kimmo Seppänen ja itse työkalupakin on koonnut ja esittää oman alueemme dataexpertti DataLaaki Oy:n Ari Saloranta. 

Me koemme, että etätyöskentely on hyvin keskeinen osa koronavirusajan digiloikkaa eli akuutti hyppy, mutta uskomme sen aiheuttavan myös pitkäkestoisia vaikutuksia. Verkossa työskentely mielletään usein yksinäiseksi tietokoneen kanssa puuhaamiseksi, mutta nykyiset työvälineet, kuten monipuoliset ohjelmistot, nopeat tietoverkot ja kehittyneet pilvipalvelut, tuovat meidät myös yhteen ja tekemään yhdessä. 

Tilaisuudesta saat paljon tietoa, käytännön esimerkkejä ja ohjeita. Pilvipalveluesimerkkinä Office 365 Teams ja sen soveltaminen organisaatioissa. Microsoftin tuotteet mahdollistavat paljon ja ovat lähes kaikkien yritysten käytössä jossain roolissa.


Webinaarin koostettu aineisto saatavilla:

SELAINVERSIO TÄSTÄ LINKISTÄ

MOBIILIVERSIO TÄSTÄ LINKISTÄ

 

---
Tilaisuus on osa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n, LAB-ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston yhdessä toteuttamaa "#DigiLAHTI - Uutta kasvua digitaalisuudesta pk-yrityksille" -hanketta. #DigiLAHTI-hankkeessa on tavoitteena tehostaa yritysten prosesseja, kehittämällä uusia asiakas- ja käyttäjälähtöisiä toimintamalleja, palveluita ja tuotteita yritysten toimintaa digitalisoimalla. Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Päijät-Hämeen liitto Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.