Jaa sivu

Yrittäjä henkilöbrändinä - Vaikuttavalla viestinnällä mielipidejohtajaksi

Alkaa: 20.2.2018 9.00
Päättyy: 20.2.2018 12.00
Paikka: Lahti Design Center
Osoite: Päijänteenkatu 9-11, 15140 Lahti
Järjestäjä: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

 

YRITTÄJÄ HENKILÖBRÄNDINÄ  VAIKUTTAVALLA VIESTINNÄLLÄ MIELIPIDEJOHTAJAKSI

Sosiaalinen media on läsnä arjessa ja juhlassa. Moderni, menestyvä yritys tunnistaa vuorovaikutuksen arvon ja on siellä missä asiakkaatkin. Aktiivinen esiintyminen potentiaalisten kumppaneiden ja asiakkaiden keskuudessa tuottaa myyntiä, kontakteja ja lisäarvoa. H2H aikana omaa tietotaitoa, osaamista ja identiteettiä ei pidä jättää piiloon. Myönteinen henkilöbrändi on yritykselle valttikortti, ja paras myyjä oletkin sinä ja persoonasi.

Yrittäjä henkilöbrändinä – Vaikuttavalla viestinnällä mielipidejohtajaksi – koulutuksessa vastaamme kysymyksiin: Mikä tekee henkilöstä kiinnostavan? Miten oman osaamisen voi tuoda esille? Minne viesti kannattaisi suunnata ja mikä se viesti on? Koulutus antaa sinulle vinkkejä oman ydinviestin sanoittamiseen ja oman viestin näkymiseen. Koulutuksessa Viestintätoimisto Kreabin Lauri Hyppölä johdattelee henkilöbrändäämisen maailmaan ja auttaa löytämään omat vahvuutesi.

Tilaisuuteen mahtuu 30 hlö, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään 19.2.2018: https://response.questback.com/sekesladec/nwetyo7ako

Tilaisuus on maksuton. Tapahtuman kieli on suomi.

Koulutus järjestetään klo 9-12. Ovet ovat auki klo 8.30. Tilaisuuden jonka jälkeen on mahdollisuus liittyä yhteiselle omakustanteiselle lounaalle Lahden keskustaan.

Lisätietoja antaa Monna Salmi, yrittäjyyden yhteisömanageri, monna.salmi@ladec.fi, puh.nro 040 711 4111.

Tervetuloa!

 

Näytä kartalla