SMASH Tokyo 2021


 9.12.2021 klo 9.00 - klo 12.00
 Live stream from Tokyo,
 SMASH, LADEC, Lahden kaupunki, Business Finland, Suomen ja Japanin suurlähetystöt ja japanilaiset partnerit
 maksuton

SMASH Tokyossa pääset seuraamaan urheiluteknologian ratkaisuja ja start-uppeja niiden takana niin kotimaasta kuin Japanistakin ja saat vinkkejä Japanin markkinoille pääsystä. SMASH Tokyo jatkaa kansainvälisten urheiluteknologian ja liikunta-alan startup-tilaisuuksien sarjaa 2018 ja 2019 Lontoon tapahtumien jäljissä. Tapahtuma lähetetään live-streamina suoraan Tokyosta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki liikunta- ja hyvinvointialan yritykset, jotka haluavat kurkistaa alan uusiin kansainvälisiin ratkaisuihin tai yritykset, joita kiinnostaa kansainvälistymisasiat ja etenkin Japanin markkinat. Tilaisuus on englanninkielinen ja maksuton, mutta vaatii ennakko-ilmoittautumisen 7.12.2021 mennessä.

Tapahtuma konkretisoi Lahden seudun pitkäjänteistä työskentelyä Aasian liikunta-alan yhteistyössä ja antaa Lahden seudulle ainutlaatuisen roolin porttina Euroopan ja Aasian markkinoiden välillä. 

SMASH Tokyon järjestävät SMASH ja LADEC yhteistyössä Lahden kaupungin, Business Finlandin, Suomen Japanin-suurlähetystön sekä japanilaisten kumppanien ja yritysten kanssa.