Palvelumuotoilu bisneksen buustaajana


 17.2.2021 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari, linkki myöhemmin,
 LADEC
 Maksuton

Vuoden 2021 toisessa KehitysKeskiviikossa keskitymme palvelumuotoilun maailmaan. Mitä palvelumuotoilu ylipäänsä tarkoittaa ja miten se hyödyttää sinua sekä sinun liiketoimintaasi? Tässä KehitysKeskiviikossa perehdymme palvelumuotoilun etuihin ja hyötyihin sekä tarjolla oleviin palvelumuotoilun eri työkaluihin. Saamme myös aamupäivän aikana kurkistuksen tuotekehitysprojektin palvelumuotoilun "kulisseihin" ja siihen miten palvelumuotoiluprojekti läpiviedään. KehitysKeskiviikon sisällöstä vastaavat LAB-ammattikorkeakoulun TKI-asiantuntija Sami Makkula, Näkemystehdas MBE Oy:n toimitusjohtaja Minttu Murtomäki ja palvelumuotoilu, tuote- ja palvelukehityksen asiantuntija Laura Kemppi sekä LADECin liiketoimintakehittäjä Marjut Suokas.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuden sisältö tulee tarkentumaan myöhemmin, mutta varaa jo nyt oma paikkasi webinaarista ja merkitse päivämäärä kalenteriisi.

Ilmoittauduthan webinaariin viimeistään ma 15.2.2021. Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!

 

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden konsepti. Kevään 2021 aikana on luvassa kuusi (6) tilaisuutta asiakkaillemme. Jokaisessa KehitysKeskiviikossa tarjoamme asiakasyrityksillemme aimo annoksen infoa ja intoa liiketoiminnan kehittämiseen. Tilaisuuden sisällöt ovat suunniteltu erityisesti alueemme mikro- ja PK –yrityksille, sekä yritysten vastuuhenkilöille, ilman toimialarajauksia.

Näiden Teamsin kautta toteutettavien tilaisuuksien aiheet – teemat on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Vaikka kyseessä on tilaisuussarja, voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksia ei tallenneta, materiaalit toimitetaan osallistuneille jälkikäteen.