NaviGate meriteollisuusmessut Turussa 1.-2.6.2022


 1.6.2022 klo 9.00 - 2.6.2022 klo 18.00
 Turun Messukeskus,
 LADEC, Lahden seudun Meriklusteri
 2000e / osastopaikka

Meriteollisuuden huiput kokoontuvat taas Turkuun kesäkuussa 2022! Kaksipäiväisillä messuilla tapaat telakoiden ja varustamoiden edustajia sekä ammattilaisia merilogistiikan, -teollisuuden ja alihankintateollisuuden aloilta ja saat kustannustehokasta näkyvyyttä yhteisosastolla.

Saman katon alla runsaasti oheisohjelmaa ja asiantuntijakumppaneiden suunnittelemaa sisältöä. Paikalle odotetaan myös päättäjiä, koulutusyksiköiden edustajia ja teeman pariin kouluttautuvia tulevaisuuden huippuja. Messut on huomioitu perinteisesti niin kotimaisessa kuin kansainvälisessä mediassa. Myös lehdistöä odotetaan paikalle. Hyödynnä Lahden seudun yhteisosastotarjous ja hyppää mukaan Turun NaviGate-tapahtumaan

 

Kustannustehokkaasti yhteisosastolla (HUOM! Osastopaikat myyty, mutta varasijalle voi ilmoittautua mahdollisten peruutusten osalta.)

Yhteisosasto on kustannustehokas ja mukava vaihtoehto, kun haluatte pienellä vaivalla messunäkyvyyttä. LADECin kautta osallistutte helposti yhteisosastolle. Kattavaan ja erittäin näkyvälle paikalle sijoitetun yhteisosaston messupakettiin sisältyy mm. osaston vuokra, suunnittelu ja toteutus, sähköt, siivous, kahvitarjoilu asiakkaille sekä näkyvyys messuoppaassa. Osastolla avustaa LADECin kokenut henkilökunta. 

Hinta 2000e/yritys.Yhteisosastolle mahtuu 9 yritystä. Osastopaikat on myyty, mutta varasijalle voi ilmoittautua. Osastopaikat on tarkoitettu ensisijaisti LADECin toiminta-alueen yrityksille.

--

NaviGate -messujen Lahden seudun yhteisosaston toteutus on osa Lahden seudun Meriklusteri & Kasvun eväät -hanketta ja sitä rahoitetaan osittain Päijät-Hämeen liitosta.

KUVA: Turun Messukeskus. Näin komealta näytti vuonna 2020 Lahden seudun yhteisosasto Navigate-messuilla. Yhteisosastopaikat varattiin nopeasti ja osasto yrityksineen sai laajasti huomiota.  

Messuvarauksissa ja tiedusteluissa ota yhteyttä: Marika Mesimäki, marika.mesimaki@ladec.fi tai p. 041 454 1861!