Local Joe -palvelu tutuksi!


 14.1.2021 klo 8.15 - klo 9.30
 Webinaari, Teams
 Lahden kaupunki ja LADEC
 Maksuton

Lahden kaupunki ja LADEC lanseeravat yhteistyössä alkuvuonna 2021 uuden, paikallisten yritysten palveluiden haku- ja tilaussivuston, Local Joe'n. 

Local Joe -sivustolta asukkaat ja kuluttajat voivat hakea palveluntarjoajia, pyytää ja saada tarjouksia sekä tehdä tilauksia Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella - toimivilta yrittäjiltä ja yrityksiltä.

Mikäli yrityksesi toimii em. LADECin toiminta-alueen kunnissa ja haluatte saada palvelunne maksutta tarjolle sivustolle, josta asukkaat (ja muuallakin asuvat kuluttajat) voivat ne löytää ja pyytää teiltä tarjouksia, ja jonka kautta yrityksenne voi myös antaa tarjouksia, yrityksesi voi ja kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan Local Joe'hun! 

Local Joen ensiesittely palveluntarjoajayrityksille tapahtuu tässä Teams-webinaarissa.

Tule kuulolle, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa Local Joe -palvelusta ja ohjeita siihen, miten luot yrityksellesi profiilin asiakkaiden hakuja ja tarjouspyyntöjä varten. - Kerro mieluusti Local Joesta ja tästä esittelywebinaarista myös yrittäjäkavereillesi!

OHJELMA

8.15 Tervetuloa
Miikka Venäläinen, Lahden kaupunki
Päivi Karttunen ja Anri Vuori, LADEC

8.30 Local Joe -palvelun esittely
Leevi Jäkälä ja Tuomas Toropainen | Nordmont Oy

8.55 Local Joe'hun rekisteröitymistauko 10 min

9.05 Keskustelua, kysymyksiä ja neuvontaa

9.30 Webinaari päättyy

Webinaarin osallistumislinkki on toimitettu kaikille ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse 13.1.

Ohjeita ja tietoa tilaisuuteen osallistujalle:

Kiitos kaikille  lähes 200 palvelusta kiinnostuneelle osallistujalle!

Kuten webinaarissa kerroimme, Local Joe -palvelu otetaan käyttöön vaiheittain: Ensin se esitellään ja siihen otetaan mukaan alueen palveluntarjoajat (tammi-helmikuu). Kun palveluun on saatu mukaan sopiva määrä palveluntarjoajia ja samalla palvelun käyttöä testattua, palvelu lanseerataan ja LADEC ja toiminta-alueen kunnat alkavat markkinoida sitä palveluita tarvitseville potentiaalisille asiakkaille, muille yrityksille ja kuntien asukkaille (arviolta helmikuun 2021 puolivälin tienoilla).