Liiketoiminnan kehityspäivä: Sitra & tulevaisuuden trendit


 26.1.2022 klo 9.00 - klo 14.00
 TEAMS-webinaari ,
 LADEC ja koulutuskeskus Salpaus
 maksuton

Liiketoiminnan kehityspäivässä 26.1. keskitytään analysoimaan liiketoimintaympäristön muuttujia. Tilaisuudessa mukana Sitra, joka ennakoi tulevaisuuteen vaikuttavia ilmiöitä, jotta esim. yrityksillä olisi paremmat edellytykset toimintaympäristön muutosten reagointiin. Etenkin digitalisaatio, koronakriisi ja kestävän kehityksen vaateet vaikuttavat yritysten lisäksi kuluttajiin, joten erilaisten muuttujien vaikutus liiketoimintaympäristöön on tunnettava yhä aiemmin ja suunta kannattaa päivittää ammattimaisesti.

Mikro- ja pk-yritysten liiketoiminnan valmennuksellinen kehitysohjelma

Tilaisuus on ensimmäinen osa LADECin ja Salpauksen valmennuksellista liiketoiminnan kehitysohjelmaa, joka on kaikille avoin. Tarjoamme 6 lähipäivää kevään 2022 aikana, joista ensimmäinen on 26.1.2022. Saat uusia näkemyksiä, käytät monia työkaluja ja edistämme luovaa keskustelua. Lähipäivissä analysoidaan liiketoimintaympäristön muuttujia, tehostetaan asiakasfokusta ja edistetään digitalisaation, prosessien, tuotekehityksen ja kestävän kehityksen haltuunottoa.

Kehität yrityksellesi myös vaikuttavan pitchauksen. Ohjelman aikana jokainen tekee oman kehitysprojektin, strategian tulevaisuuteen!

Mukaan tammikuun ryhmään mahtuu mukaan 15 yritystä. Valmennusohjelma on maksuton, mutta se vaatii toki hiukan aikaa ja ajattelutyötä.

Tervetuloa 26.1. Liiketoiminnan kehityspäivään ja ilmoittautumaan valmennusohjelman kevään muihinkin tilaisuuksiin!

 

Tilaisuus järjestetään Kartta ja kompassi kehitykseen ja kasvuun -hankkeesta, jonka rahoitusviranomainen on Päijät-Hämeen liitto, ja jota rahoitetaan REACT-EU:n EAKR 2014-2020- ohjelmasta.