Liiketoiminnan kehittäminen - yrityscaset esiin!


 28.10.2020 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari, linkki myöhemmin,
 LADEC
 Maksuton

KehitysKeskiviikossa 28.10. käymme yritysten liiketoiminnan kehityskaarta läpi. Olisiko nyt aika pysähtyä ja miettiä, mitä osa-alueita liiketoiminnassasi tulisi kehittää? Mitä keinoja liiketoiminnan kehitykseen on ylipäänsä olemassa? Tarvitsisitko ulkopuolista näkemystä asiaan? Tule kuulolle tilaisuuteemme, jossa käydään läpi konkreettisia yrityscaseja: Salpakankaan Lääkintävoimistelu Oy, Tres Hombres Consulting Group Oy, Salkapuu Oy ja Mallusjokisäätiö sr.

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden uusi konsepti. Tarjoamme syyskauden 2020 aikana asiakasyrityksillemme yhdeksän tilaisuuden sarjan. KehitysKeskiviikkojen aiheet – teemat on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Tarjoamme siis kattavan ja tiiviin kattauksen infoa liiketoiminnan kehittämiseen laajalla skaalalla. Vaikka kyseessä on tilaisuussarja, voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Viidennen KehitysKeskiviikon sisällöstä vastaavat LADECin liiketoimintakehittäjät Marjut Suokas, Ville Uimonen ja Pentti Meriläinen. 

Ilmoittauduthan webinaariin ma 26.10.2020 mennessä. Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!