Liikeideasta suunnitelmaksi


 22.7.2021 klo 9.00 - klo 11.00
 Webinaari,
 Suomen Uusyrityskeskukset ry
 Maksuton

Suomen Uusyrityskeskukset ry järjestää maksuttomia valtakunnallisia yrittäjyysinfoja verkossa kesän ja alkusyksyn aikana

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin yrittäjyysinfoihin, asuitpa sitten missä päin maailmaa tahansa! Suomen Uusyrityskeskukset ry järjestää webinaarit kolmesta eri aiheesta, jotka ovat:

  • Ideasta liikeideaksi
  • Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys
  • Liikeideasta suunnitelmaksi

Kolmannen webinaarin aihe on Liikeideasta suunnitelmaksi, ja se pidetään torstaina 22.7. klo 9-11.00

Infot järjestetään Teamsin välityksellä, ja tarjolla on myös muita vaihtoehtoisia ajankohtia. Infoja ei tallenneta, mutta niiden sisältämät tietolähteet lähetetään infoihin osallistuneille jälkikäteen sähköpostitse.

Voit katsoa webinaarien muut ajankohdat Uusyrityskeskuksen sivuilta täältä. Voit ilmoittautua haluamaasi infoon kyseistä päivämäärää klikkaamalla. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen infoon oman kiinnostuksesi mukaan! Suositeltavaa on, että aloitat alusta eli ideasta. Liikeideasta suunnitelmaksi -infosta saat enemmän irti, kun olet ensin osallistunut Ideasta liikeideaksi -infoon.

Osallistuessasi infoon suljethan kameran ja mikrofonin infon ajaksi, ettei ääni kierrä eivätkä mahdolliset taustaäänet häiritse muita osallistujia. Voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja infossa olevaan chattiin, käsittelemme ne kunkin tapahtuman lopuksi.

Tapahtuma on Suomen Uusyrityskeskukset ry:n järjestämä, jonka jäsen myös LADEC on.

Ilmoittaudu mukaan!