Lahti Venture Program vol. 5


 1.9.2021 klo 8.00 - 17.12.2021 klo 16.00
 verkossa,
 Lahden Yliopistokampus, LUT-yliopisto, Lahden ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja LADEC
 maksuton

Syksyllä 2021 viidennen kerran järjestettävässä Lahti Venture Programissa korkeakouluopiskelijatiimit pääsevät ratkomaan yritysten asettamia liiketoimintahaasteita. Yrityshaasteet vuoden 2021 ohjelmaan on valittu.

Lahti Venture Programissa alueen korkeakouluopiskelijoista koostetut monialaiset ja poikkitieteelliset joukkueet ratkovat yritysten heille esittämiä haasteita. Ryhmien tukena ovat mentorit ja yritysten edustajat. Yritykselle ohjelmaan osallistuminen ei maksa mitään muuta kuin hieman aikaa ja halua sitoutua ohjelmaan.

Yritys - ilmoita kiinnostuksesi ensi vuoden ohjelmaan!

Mikäli kiinnostuit, voit jo nyt ilmoittaa yhteyshenkilölle kiinnostuksesi vuoden 2022  haasteenheittäjäksi. Haasteenheittäjäksi voi ilmoittautua LADECin toimialueen yritys.

Yrityksille Lahti Venture Program on erinomainen tilaisuus hyödyntää monialaisten opiskelijatiimien osaamista - ehkä jopa löytää seuraava kyky yritykseenne! Ohjelman aikana voitte tarkkailla opiskelijoiden työskentelyä ja määritellä, kuinka paljon tietoa he saavat yrityksestä. Tänä vuonna koko ohjelma toteutetaan hybridimallilla (osittain verkossa, osittain Niemenkadulla) ja englanniksi. Yrityksen nimetyn edustajan on hyvä olla mukana etenkin ensimmäisellä kerralla, tärkeimmissä checkpoint-tilaisuuksissa sekä finaalipäivänä opiskelijoiden noustessa lavalle. Yritys voi mahdollisuuksien mukaan kutsua haasteensa parissa työskentelevät tiimit vierailulle yritykseen.

 

Tutustu konseptiin, aiempien vuosien haasteisiin ja mukana olleisiin yrityksiin

Lahti Venture Program on monen eri Lahden seudun toimijan yhteisponnistus opiskelijoiden ja paikallisten yritysten yhteen saattamiseksi. Aiempien vuosien tapaan järjestäjinä toimivat Lahden Yliopistokampus, LUT-yliopisto, Lahden ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Aiempiin haasteisiin ja yrityksiin voi tutustua täällä: https://lahtiventureprogram.com/former-companies-and-challenges/

Lisätietoa Lahti Venture Programista ja yritysten infosivu löytyy täältä: https://lahtiventureprogram.com/for-companies/

 

”Lahti Venture Program pistää konservatiiviset ja kangistuneet yritysjohtajat näkemään oman tekemisen nuorten radikaalien silmälasien kautta. Ohjelma meille upean kanavan olla yhteydessä tuleviin päättäjiin, asiakkaisiin ja mahdollisiin uusiin työtekijöihimme. Kokonaisuudessaan projekti on erinomainen!
 
 – Harri Helen, Muovijaloste Oy (mukana vuonna 2018)