Lahti Design Week 2019


 6.5.2019 klo 0.01 - 12.5.2019 klo 23.59
 Useita eri tapahtumapaikkoja, Lahti, Hollola ja Orimattila
 LADEC, LAMK Muotoiluinstituutti ja Suomen Muotoilusäätiö ym.
 Maksuttomia ja maksullisia tapahtumia

Lahti Design Week tuo paikallisen muotoiluosaamisen laajasti esille seuraavan kerran toukokuussa 2019.

Lahti Design Week 2019 -tapahtumaviikko esittelee ylpeydellä Lahtea kaupunkina, jossa kaupunkiorganisaatio, yritykset, muotoilijat ja asukkaat yhdessä kehittävät viihtyisämpiä ympäristöjä, toimivampia palveluita ja parempia tuotteita – ympäristöystävällisellä, kestävällä tavalla. Viikon ajan kaupunki ja lähiseudun kunnat on täynnä muotoilua, taidetta, käsitöitä... tapahtumia, näkemistä ja kokemista matkailijoille ja kaupunkilaisille. Yrityksille Lahti Design Week 2019 tarjoaa ideoita ja esimerkkejä muotoilun keinoista kasvattaa bisnestä - ja muotoilun opiskelijoille ja ammattilaisille se antaa mahdollisuuden esitellä ja tehdä tunnetuksi osaamista ja palveluita.

Lahti Design Week suunnitellaan ja toteutetaan YHDESSÄ TEKEMÄLLÄ. 

Tapahtumaa koordinoi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy tiiviissä yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin, Suomen Muotoilusäätiön sekä Lahden kaupungin, Lahti Regionin ja useiden muiden paikallisten toimijoiden ja organisaatioiden kanssa.

Tapahtumaviikon suunnittelu aloitetaan keskeisimpien organisaatioiden ja toimijoiden edustajien suunnittelupalaverilla huhtikuussa 2018. Ohjelmarungon valmistuttua eri osatapahtumien suunnitteluun kutsutaan ja otetaan mukaan sopivan suuri joukko kiinnostuneita. 

Pysy kärryillä suunnittelun etenemisestä - käy tykkäämässä ja seuraa Design Lahti ja Lahti Design Weekin Facebook-sivuja!