Lahden seudun huippuosaamista esitellään Alihankinta 2020 -messuilla


 8.12.2020 klo 9.00 - 10.12.2020 klo 16.00
 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, Tampere

Lahden seudun huippuosaamista esitellään jälleen Alihankinta-messuilla syksyllä – Haluatteko yrityksenne mukaan Lahden seudun yhteisosastolle?

 

Vallitsevan tilanteen vuoksi Alihankinta-messut on päätetty siirtää syyskuulta joulukuulle.

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta 2020 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.-10. joulukuuta. LADEC toteuttaa perinteisesti Lahden seudun yhteisosaston myös tänä vuonna Alihankinta-messuille.

Osastolla on paikka 15 yritykselle, jotka pääsevät esittelemään tuotteitaan ja osaamistaan. Olemme samalla tutulla osastopaikalla kuin aikaisempina vuosina, varattuna on 154m² osasto messujen D-hallissa.

Osastopaikan hintaan vaikuttaa sen sijainti osastolla, hinnat ovat 3300 € - 4600 € per osastopaikka. Hintaan sisältyy mm. osastopaikan vuokra, yhteisosaston suunnittelu ja toimitus, sähköt ja siivous, kahvitarjoilu osastolla sekä näkyvyys messuoppaassa. Jokaiselle yritykselle tulee lisäksi messujen sivunäytteilleasettajamaksu 290 € (hinnat eivät sisällä alv). LADECin kokenut henkilökunta on mukana avustamassa messujen ajan.

Ilmoita yrityksenne halukkuus osallistua Lahden seudun yhteisosastolle LADECin Hanna Rätölle sähköpostilla!

Mikäli teillä on jotain erityistarpeita, toivotte esimerkiksi isompia tuotteita esiteltäväksi osastolle, ilmoitathan myös siitä.

 

Tapahtuman yhteyshenkilö:

Hanna Rättö | hanna.ratto@ladec.fi | 040 350 8938