KehitysKeskiviikko: Myynti ja markkinointi - mörkö vai mahdollisuus?


 17.3.2021 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari,

KehitysKeskiviikko: Myynti ja markkinointi - mörkö vai mahdollisuus?

Vuoden 2021 kolmannessa KehitysKeskiviikossa keskitymme myynnin ja markkinoinnin kiehtovaan maailmaan.

Tässä tilaisuudessa tarjoillaan aimo annos uutta puhtia, oivalluksia ja minä pystyn -asennetta myyntiin ja markkinointiin. Tavoitteena on osoittaa, että myynti on yksinkertaista ja kivaa, markkinointi on hauskaa ja tuottoisaa.

Aamupäivän asiantuntijaosuudessa Valmennus Gongin yrittäjä ja positiivinen piiska Petra Kärkinen, herättelee osallistujia  mm. seuraavien ajatusten pariin: 
•    Kaikki lähtee sinusta ja yrityksestäsi – avaimet ovat käsillä kun valjastat ne oikein.
•    Miten pysyt asiakkaan mukana nykyaikaisessa myynnin maailmassa. 
•    Miten löydät omat tapasi tehdä myyntiä. Huomaat, ettei se loppujen lopuksi olekaan niin työlästä.
•    Saat TOP5 asiaa, mitkä pitää ottaa huomioon, jotta oma myynnin polkusi on selkeä ja menestyksekäs.

Tilaisuuden sisällöstä vastaavat Valmennus Gongin yrittäjä ja positiivinen piiska Petra Kärkinen, Lunawoodin markkinointijohtaja Maija Masalin, BomBomin yrittäjä Anne Viitaniemi, House Asunnot Lahti yrittäjä ja aluejohtaja Juha Heino ja LADECin liiketoimintakehittäjä Marjut Suokas. Tule siis mukaan kaatamaan myyntimörkö ja purkamaan puuduttava markkinointihimmeli.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittauduthan webinaariin viimeistään maanantaina 15.3.2021

Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!

---

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden konsepti. Kevään 2021 aikana on luvassa kuusi (6) tilaisuutta asiakkaillemme. Jokaisessa KehitysKeskiviikossa tarjoamme asiakasyrityksillemme aimo annoksen infoa ja intoa liiketoiminnan kehittämiseen. Tilaisuuden sisältö on suunniteltu erityisesti alueemme mikro- ja pk–yrityksille, sekä yritysten vastuuhenkilöille, ilman toimialarajauksia. KehitysKeskiviikot sopivat erityisen hyvin niin aloitteleville kuin jo toiminnassa olevillekin yrityksille. 
Näiden Teamsin kautta toteutettavien tilaisuuksien aiheet on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Tilaisuussarjasta voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksia ei tallenneta, materiaalit toimitetaan osallistuneille jälkikäteen.