KehitysKeskiviikko: Digiloikka tuli - loikkasitko mukana?


 21.4.2021 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari,
 LADEC
 Maksuton

Digiloikasta on puhuttu pitkään, mutta nyt viimeistään koronapandemian tuomien muutosten ja haasteiden myötä loikan ottaminen on välttämätöntä niin yksinyrittäjälle kuin isommallekin yritykselle.

Huhtikuun ja tämän vuoden neljännessä KehitysKeskiviikossa paneudutaan digitaalisiin työkaluihin ja siihen, kuinka ne otetaan haltuun. Tilaisuudessa syvennytään ja tarjotaan vastauksia mm. mittarointiin, algoritmeihin, tekoälyyn ja etäkulttuurin johtamiseen. Tavoitteena on kannustaa yrittäjiä ja yrityksiä omaksumaan digitaalisten työkalujen tarjoamat mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä. Asiantuntijoina esiintyvät Oakhillin toimitusjohtaja Marika Mesimäki, LUT yliopiston tutkijatohtori Jyrki Savolainen sekä LADECin Kimmo Seppänen.

Tule rohkeasti mukaan innostumaan ja oppimaan uutta! Murretaan yhdessä digitalisaatioon liittyviä lukkoja ja myyttejä.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittauduthan webinaariin viimeistään 19.4.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta. Webinaarilinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille erillisessä sähköpostissa lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!

---

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden konsepti. Kevään 2021 aikana on luvassa 6 tilaisuutta. Jokaisessa KehitysKeskiviikossa tarjoamme aimo annoksen infoa ja intoa liiketoiminnan kehittämiseen. Tilaisuuden sisältö on suunniteltu erityisesti alueemme mikro- ja pk–yrityksille, sekä yritysten vastuuhenkilöille, ilman toimialarajauksia. KehitysKeskiviikot sopivat erityisen hyvin niin aloitteleville kuin jo toiminnassa olevillekin yrityksille. Näiden Teamsin kautta toteutettavien tilaisuuksien aiheet on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Tilaisuussarjasta voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksia ei tallenneta, materiaalit toimitetaan osallistuneille jälkikäteen.
​​​​​​​