Aamiaistilaisuus Seurahuoneella: Vienninedistämismatkan suunnittelu Japaniin


 28.6.2022 klo 8.00 - klo 10.30
 Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti
 LADEC ja Lahden Teollisuusseura ry

Onko yritykselläsi tavoitteena aloittaa tai kasvattaa vientiä Japaniin?

Tarkoituksena on toteuttaa Lahden alueen yritysten yhteinen vienninedistämismatka Japaniin syys-lokakuussa 2022.

 

Erityisesti mukaan halutaan yrityksiä, joilla on jo kauppasuhteet Japaniin avattu, mutta liiketoimintaa halutaan kasvattaa. Toteutuksessa pyritään ottamaan huomioon B2C- ja B2B-kaupan tarpeet ilman toimialarajoitteita. Yritykset, jotka vasta harkitsevat Japanin markkinaan menoa, ovat myös tervetulleita mukaan aamiaistilaisuuteen.

Aamiaistilaisuuden alustajina toimivat Lahden Teollisuusseura ry:n hallituksen jäsenet Juha Luhtanen, Jarkko Arrajoki ja Anssi Pyysing.

Pyydämme aamiaistilaisuuteen osallistuvia miettimään etukäteen, mitä Japanin markkinasta haetaan ja mitkä ovat olleet haasteet tähän mennessä sekä mihin asiakaskohderyhmään tai jakelukanavaan tarjontaa halutaan kohdentaa. Tavoitteena aamiaistilaisuudessa on laatia lyhyt yhteenveto matkan toimintamallista ja tavoitteista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan viimeistään 23.6.

 

---

Tilaisuus toteutetaan osittain Päijät-Hämeen urheilu-, matkailu- ja ympäristöliiketoiminnan kasvu Aasian markkinoilla -hankkeesta, jota rahoittaa Päijät-Hämeen liitto Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Lue lisää hankkeesta täällä.