Jaa sivu

Protomo - Älä yritä yksin!

Protomo on yksityishenkilöille tarkoitettu tiimipohjainen liiketoiminnan kehittämispalvelu. Toiminnan tavoitteena on yhdistää liiketoimintaideat ja oikeat osaajat.

Protomossa pääset jalostamaan tuote- ja palveluideaasi osana tiimiä.Konkreettinen yhdessä tekeminen ja ideoiden jalostaminen synnyttävät sekä tuoreita liiketoimintakonsepteja, että uusia kasvukykyisiä yrityksiä.

Toimintaympäristön muutos haastaa myös vanhoja yrityksiä uudistumaan. Uusia innovatiivisia liikeideoita on mahdollista kehittää Protomossa yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Autamme tiimin kokoamisessa, tiimiprojektin valmistelussa ja tiimityön toteutuksessa. Yhteisenä tavoitteena kasvukykyinen yritystoiminta.

Ota yhteyttä:

Kyle Mikko

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 558 7091
Start-up
Olen Lahdessa syntynyt, jo useamman vuoden Orimattilassa asunut liiketoiminnan kehittäjä. Intohimoni ovat uudet liiketoimintaideat ja niiden toteuttamisen tukeminen. Mielestäni jokaisella, jolla on ajatus mahdollisesta asiakastarpeesta, voi olla myös mahdollisuus ansaita leipänsä siihen perustuvalla liiketoiminnalla. Tarvitaan vain lisää rohkeutta kertoa ideoista, ja työtä niiden eteen. Et voi ennalta tietää, mitä ajatuksestasi saattaa syntyä, ota siis rohkeasti yhteyttä!