Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Henkilöhaku

Meitä LADECilaisia on yli kolmekymmentä. Olemme Sinua ja yritystäsi varten - tutustu meihin!

Tältä Henkilöhaku-sivulta löydät tietoa meistä joko sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä tai tiimin nimellä suodattamalla. Henkilöruudun plussaa (+) klikkaamalla saat lisätietoa kustakin henkilöstä - taustoista, työhistoriasta, vastuualueista, kiinnostuksen kohteista.

Ota yhteyttä! Mikäli et tiedä, kenelle meistä soittaisit, soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa ja kerro asiastasi. Palveluneuvojamme auttaa sinua joko itse saman tien asiassasi eteenpäin, ottaa soittopyynnön tai varaa sinulle tapaamisajan sopivimmalle asiantuntijallemme. 

---

Tapaamistemme ja tilaisuuksiemme osalta noudatetaan seuraavia käytäntöjä:

  • Neuvontatapaamiset ovat mahdollisia ajanvarauksella.
  • Saavuthan tapaamisiin ja tapahtumiimme terveenä. Mikäli sinulla esiintyy vähäisiäkin sairastumiseen viittaavia oireita, pyydämme sinua peruuttamaan tapaamisen tai tilaisuuteen ilmoittautumisesi. 
  • Tapaamisajan peruutuksen voit tehdä joko soittamalla LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai nettisivuillamme olevan chat-palvelun kautta.
  • Tilaisuuteen, johon olet ilmoittautunut sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, pyydämme tekemään peruutuksen ensisijaisesti sähköpostitse saamassasi ilmoittautumisen vahvistusmeilissä olevan peruutuslinkin kautta. Osallistumisen peruuttamisen voi tehdä myös soittamalla LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai ilmoittamalla asiasta nettisivujemme chat-palvelun kautta.

 


Kaikki
* A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Å Ä Ö 

Melina Laaksonen

Markkinointiassistentti
+358 44 491 9152
melina.laaksonen@ladec.fi
LADEC-markkinointi | Tapahtumaviestintä ja -tuki

Niina Nieminen

Markkinointikoordinaattori
+358 40 544 8387
niina.nieminen@ladec.fi
Lahti Business Region -markkinointi
Support Your Local – arvostan paikallisuutta ja kotimaisuutta. Oppeja ja kokemusta olen ammentanut aikaisemmista työpaikoistani muun muassa Postilla, Lumenella, Iittala Groupissa ja Luhdalla. Koen Lahden seudun yritysympäristön markkinoinnin parissa työskentelyn omakseni – tästä työstä minun on helppo innostua! Monipuoliseen työnkuvaani kuuluvat messu- ja tapahtumajärjestelyt, uutiskirjeet, sosiaalinen media ja opiskelijayhteistyö.

Tarja Pellinen

Markkinointipäällikkö
+358 50 597 8800
tarja.pellinen@ladec.fi
Lahti Business Region -markkinointi
Olen viestinnän ja markkinoinnin monitoimija, Savossa syntynyt pohjalainen, sydämeltäni tosilahtelainen. Olen työskennellyt viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä useissa yrityksissä sekä tietohallinnon ja viestinnän kouluttajana. Vuodesta 2001 lähtien vastuullani on ollut Lahden seudun markkinointiin ja viestintään liittyvät tehtävät elinkeinoyhtiössä. Erityisvahvuutenani on vahva mediatuntemus, intohimo uusia viestintäkanavia kohtaan sekä vahva alueen tuntemus.

Eve Salo

Markkinointikoordinaattori
Opintovapaalla
Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi ja asunut Lahden seudulla koko ikäni. Nykyään olen hollolalainen. Myynnistä ja asiakaspalvelusta minulle on kertynyt kattavasti kokemusta työurani aikana. Monipuoliseen työnkuvaani kuuluvat markkinoinnin ja viestinnän tehtävät sekä tapahtumien järjestäminen. Vapaa-ajalla luonto on minulle tärkeä ja minut tavoittaakin todennäköisimmin metsän siimeksestä koirien kanssa lenkkeilemästä.

Päivi Tirkkola

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
+358 400 232 224
paivi.tirkkola@ladec.fi
LADEC-markkinointi, viestintä ja tiedottaminen
Olen alkujaan helsinkiläis-espoolainen, Lahden seudulle yli 20 vuotta sitten muuttanut ja tänne pysyvästi juurtunut viestinnän ja yrityshallinnon osaaja. Kokemusta minulla on niin kaupan, pankki-, hotelli- ja ravintola-, muotoiluntutkimuksen kuin elinkeinojen kehittämisenkin aloilta. Työni teen aina intohimoisesti tunteella ja sisulla, niin hyvin ja huolella kuin osaan. Sydämenasiani on, niin töissä kuin privaatistikin, edistää muotoilua ja tukea paikallisia yrityksiä menestymään.

Anri Vuori

Markkinointikoordinaattori
+358 50 518 0067
anri.vuori@ladec.fi
LADEC-markkinointi | Tapahtumaviestintä ja -tuki | Hankkeiden ja verkostojen viestintä
Olen vuodesta 2009 lähtien avustanut hankkeissa, etenkin niiden viestinnässä. Ominta alaani ovat tapahtumien järjestäminen, viestintä ja kaikki uuden luominen. Opiskelen työn ohessa MBA-tutkintoa, joka kehittää strategista ajattelua ja liiketoiminnan kokonaisvaltaista ymmärrystä.