Jaa sivu

Viestintä ja markkinointi

Pellinen Tarja

Markkinointipäällikkö
Viestintä ja markkinointi
+358 50 597 8800
Lahti Business Region & LADEC-viestintä, markkinointi, web, some
Olen viestinnän ja markkinoinnin monitoimija, Savossa syntynyt pohjalainen, sydämeltäni tosilahtelainen. Olen työskennellyt viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä useissa yrityksissä sekä tietohallinnon ja viestinnän kouluttajana. Vuodesta 2001 lähtien vastuullani on ollut Lahden seudun markkinointiin ja viestintään liittyvät tehtävät elinkeinoyhtiössä. Erityisvahvuutenani on vahva mediatuntemus, intohimo uusia viestintäkanavia kohtaan sekä vahva alueen tuntemus.
 

 


 

Nieminen Niina

Markkinointiassistentti
Viestintä ja markkinointi
+358 40 544 8387
Lahti Business Region-markkinointi, opiskelijayhteistyö, tapahtumat
Support Your Local – arvostan paikallisuutta ja kotimaisuutta. Oppeja ja kokemusta olen ammentanut aikaisemmista työpaikoistani muun muassa Postilla, Lumenella, Iittala Groupissa ja Luhdalla. Koen Lahden seudun yritysympäristön markkinoinnin parissa työskentelyn omakseni – tästä työstä minun on helppo innostua! Monipuoliseen työnkuvaani kuuluvat messu- ja tapahtumajärjestelyt, uutiskirjeet, sosiaalinen media ja opiskelijayhteistyö.
 

Tirkkola Päivi

Markkinointikoordinaattori
Viestintä ja markkinointi
+358 400 232 224
LADEC-markkinointi, web, Design Lahti, LahenD, Lahti Design Week
Olen alkujaan helsinkiläis-espoolainen, Lahden seudulle 20 vuotta sitten Savonlinnan kautta muuttanut, hollolalaiseksi juurtunut yrityshallinnon ja viestinnän osaaja. Kokemusta minulla on niin kaupan, pankki-, hotelli- ja ravintola-, muotoiluntutkimuksen kuin elinkeinojen kehittämisenkin aloilta. Työni teen aina intohimoisesti tunteella ja sisulla, niin hyvin ja huolella kuin osaan. Sydämenasiani on, niin töissä kuin privaatistikin, edistää muotoilua ja tukea paikallisia yrityksiä menestymään.
 

Zukale Sauli

Viestintäpäällikkö
Viestintä ja markkinointi
+358 44 326 1148
LADEC-viestintä, markkinointi ja mediayhteydet
Työhistoriaani on kuulunut monipuolisia viestintähommia niin Suomen suurimmassa viestintätoimistossa kuin yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioissakin. Repertuaariini kuuluvat eri viestintälajit aina sisällöntuotannosta viestintästrategioihin ja konsultoinnista mediakampanjoihin. Olen työurani aikana paketoinut kädet savessa viestintäkokonaisuuksia erilaisten teknologioiden ja innovaatioiden ympärille. Uskon, että niiden varaan myös Lahden seudulla tulevaisuuden tulee rakentua.