Jaa sivu

Sisäiset palvelut

Kivekäs Riina

Johtaja
Sisäiset palvelut
+358 40 588 8417
Hallinto, HHJ, henkilöstöasiat, osaamisen kehittäminen
Muutos lähtee ihmisistä, liiketoiminta asiakkaista. Näistä lähtökodista olen saanut rakentaa hyvää työyhteisöä LADECin upean henkilöstön kanssa. Tehtäväni on huolehtia yhtiön hallinnon ja talouden toimintaprosesseista sekä asianmukaisesta riskienhallinnasta. Vastaan myös siitä, että henkilöstöllä on hyvät edellytykset yhtiön strategian toteuttamiseen. Toimin lisäksi yhtiön hallituksen sihteerinä ja työsuojelupäällikkönä.
 

Heikkilä Sari

Hankekoordinaattori
Sisäiset palvelut
+358 50 402 6913
Hankekoordinaatio, projektien taloushallinto
Olen työskennellyt hankkeiden parissa vuodesta 2008 lähtien ensin assistenttina ja nykyään hankekoordinaattorina. Tämän hetkiseen toimenkuvaani kuuluu hankehallinnointi ja hankkeiden taloushallinto, muun muassa maksatusten laadinta.
 

Hyvönen Sari

Assistentti
Sisäiset palvelut
+358 50 402 6910
Toimitusjohtajan sihteeri, myyntilaskutus
Olen talouden ja hallinnon rutinoitunut ammattilainen 40-vuoden kokemuksella. Myyntireskontra, laskutus ja toimiston pienhankinnat ovat vastuullani. Toimin sisäisten infotilaisuuksien, johtoryhmäpalavereiden sekä toimitusjohtajan tapaamisten järjestelijänä. Matkustusyhteyshenkilönä ohjeistan ja autan henkilöstöä matkustelun avarassa maailmassa. Varaan lentoja, majoituksia, tiloja ja tarjoiluita tilanteen ja tarpeen mukaan sekä vastaan matkalaskujen tarkastamisesta ja maksamisesta.
 

Kuokkanen Helena

Kehittämisassistentti
Sisäiset palvelut
+358 40 358 0526
Laite- ja järjestelmäasiat, tietotuotanto, Liike.info
Olen Lappeenrannasta liki kymmenen vuotta sitten Heinolaan opiskelemaan muuttanut ja Lahden seudulle asettunut yo-merkonomi. Laajaan työnkuvaani sisältyvät asiakastuki Liike.info-sivuston käyttäjille, yhteyshenkilönä toimiminen laite- ja järjestelmäasioissa, tilastollinen tietotuotanto ja LADECin sisäinen raportointi. Mielenkiintoni kohdentuu digitalisaation ja ICT:n uusiin suuntauksiin. Työurani kehittämisyhtiöiden palveluksessa on jatkunut yhtäjaksoisesti yli 10 vuotta.
 

Mallenius Janne

Talousassistentti
Sisäiset palvelut
+358 44 749 4813
Ostoreskontra, Energon Oy:n taloushallinto
Olen alun perin Askolasta monen mutkan kautta Lahteen muuttanut alkuperäinen maalainen – reilu ja hyväntuulinen. Talousassistenttina työtehtäviini kuuluu yhtiön ostoreskontran ja maksuliikenteen hallinta sekä kirjanpidon avustavat viennit. Hoidan myös LADECin tytäryhtiö Energonin kirjanpitoa sekä toimin LADECissa vihreää ajattelua edistävänä Green Office -yhteyshenkilönä.
 

Ollikkala Tarja

Talouspäällikkö
Sisäiset palvelut
+358 50 383 6444
Taloushallinto, budjettiseuranta, tilinpäätös
Olen syntyperäinen lahtelainen. Tieni talousammattilaiseksi alkoi laskentatoimen opintojen myötä, ja vahvistui talouden vaativissa tehtävissä yli 20 vuoden aikana pk-sektorin teollisuuskonserneissa. Viimeiset viisi vuotta olen viihtynyt LADECissa monipuolisissa talouden tehtävissä mielenkiintoisessa yritysympäristössä. Toimin taloushallinnon esimiehenä. Vastuullani ovat yhtiön talous, budjettiseuranta, konsernitilinpäätös ja veroasiat.
 

Sihvonen Nina

Talousassistentti
Sisäiset palvelut
+358 44 555 9935
Palkkahallinto
Olen syntynyt ja asunut lähes koko ikäni Lahdessa. Opiskelut veivät minut Tampereelle, mutta palasin kotikonnuilleni mahdollisimman pian. Olen perehtynyt kattavasti palkkahallintoon ja tutustunut myös henkilöstöhallinnon tehtäviin. Hankemaailmaan tutustuin aloitettuani LADECissa vuonna 2016. Työtehtäviini kuuluvat palkkahallinnon kokonaisvaltainen hoitaminen sekä hankkeiden maksatuksiin liittyvien palkkaselvitysten tekeminen.