Jaa sivu

Perustamis- ja kehittämispalvelut

Leppänen Päivi

Johtaja
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 568 7446
Olen toiminut koko työelämäni yritysmyynnissä ja sen johtotehtävissä eri puolilla Suomea palvellen eri kokoisia yrityksiä niin yksityisellä kuin julkispuolellakin. Ladecissa vastaan perustamis- ja kehittämispalveluista. Autan ammattilaistiimini kanssa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Tosissaan, mutten totisena. Voimaa saan yhdessä onnistumisista, metsälenkeistä ja hyvästä ruoasta loistavassa seurassa. – Otathan yhteyttä. Rakennetaan yhdessä yrityksellenne positiivinen tulevaisuus!
 

 

Mäkelä Krista

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 5718 885
Yrittäjyys, perustamisneuvonta, talousvaikeudet, yrittäjän jaksaminen
On ollut ilo saada opiskella yrittäjyyttä ja siihen liittyviä ilmiöitä niin yrittäjäperheen lapsena, työntekijänä erilaisissa tehtävissä pk-yrityskentässä kuin yrittäjänäkin. Tällä matkalla kertynyt kokemus ja kattava, ajantasainen koulutus auttavat minua näkemään yrittäjyyteen liittyviä kokonaisuuksia. Yrittäjyyden ilot suruineen ovat minulle siis tuttuja, ja siitä huolimatta edelleen yhtä innostavia.
 

Veikkolainen Johanna

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 44 704 3742
Myynti, markkinointi, kansainvälistyminen
Olen controller ja markkinoija samassa pakkauksessa! Työkokemusta minulla on niin sisäisestä laskennasta kuin kotimaan ja kansainvälisestä markkinoinnistakin - eritoten niiden suunnittelusta ja menestyksekkäästä läpiviennistä. Brändin rakentaminen ja kilpailuedun kirkastaminen on minulle tuttua. Yhteistyössä korostan tavoitteellisuutta, suunnitelmallisuutta ja analyyttisyyttä. Ja niitähän tarvitaan, kun aletaan rakentaa kasvu- ja rahoituspolkua. Tunnistat minut vahvasta Etelä-Karjalan murteesta.
 

 


Banafa Salem

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 525 6596
Venäjä, kansainvälistyminen, verkostot
Teen tiivistä yhteistyötä Lahden seudun yritysten kanssa kansainvälistymishankkeissa. Minulla on laaja kokemus erilaisista kulttuuriympäristöistä, hyvät kommunikaatiotaidot, laaja kielitaito (englanti, venäjä, italia ja arabia) sekä näyttöä vahvasta myyntityöstä ja uusien liiketoimintojen käynnistämisestä ulkomailla.
 

Eskola Jari

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 821 6403
Orimattilan kuntayhteyshenkilö, viljaklusteri, rahoitus
Yritysten menestyksen eteen tehtävä yhteistyö yrittäjien kanssa on innostavaa ja monipuolista, ja yritysrahoituskokemukseni johdosta olen saanut olla monesti mukana juuri rahoitukseen liittyvissä asioissa. Orimattilan kuntayhteyshenkilönä olen usein nimenomaan Orimattilassa, jossa on ilahduttavan monialainen ja aktiivinen yrityskenttä. Lisäksi toimin antoisassa yhteistyökoordinaattorin tehtävässä Päijät-Hämeen Viljaklusterissa, joka on koko Suomessa ainutlaatuinen vilja-alan osaamiskeskittymä.
 

Kangas Pasi

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 727 2702
Omistajanvaihdokset, sukupolvenvaihdokset, yrittäjyys, yrityskummit
Olen yrittäjäperheestä, kaupallisen koulutuksen läpikäynyt liiketoimintakehittäjä. Minulla on aiempaa työkokemusta niin teollisuudesta kuin palvelualoilta. LADECissa olen erityisesti perehtynyt yritysten erilaisiin omistajanvaihdostilanteisiin. Lisäksi olen useamman vuoden toiminut yrityskummitoiminnan aluekoordinaattorina. Vapaa-ajalla harrastan koirani kanssa agilitya, josta menestystä on kertynyt niin kansallisella kuin kansanvälisillä areenoilla.
 

Kunnarus Samuli

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 3833 340
Yrittäjyys, perustamisneuvonta, talousvaikeudet
Olen kasvanut kaupan tiskin alla yrittäjäperheessä. Opintojeni jälkeen toimin 20 vuotta neljän eri yrityksen osakkaana. Viimeiset 10 vuotta olen auttanut yritysneuvontahommissa noin 2500 asiakasta joko yritystoiminnan suunnittelussa tai -kehittämisessä. Mottoni on: Ettei kaikkien tarvitsisi oppia oman kantapäänsä kautta!
 

Kyle Mikko

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 558 7091
Start-up
Olen Lahdessa syntynyt, jo useamman vuoden Orimattilassa asunut liiketoiminnan kehittäjä. Intohimoni ovat uudet liiketoimintaideat ja niiden toteuttamisen tukeminen. Mielestäni jokaisella, jolla on ajatus mahdollisesta asiakastarpeesta, voi olla myös mahdollisuus ansaita leipänsä siihen perustuvalla liiketoiminnalla. Tarvitaan vain lisää rohkeutta kertoa ideoista, ja työtä niiden eteen. Et voi ennalta tietää, mitä ajatuksestasi saattaa syntyä, ota siis rohkeasti yhteyttä!
 

Mantila Pekka

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 773 3937
Hollolan yhteyshenkilö, omistaja- ja sukupolvenvaihdokset, yrittäjyys
Työurani ensimmäisen puoliskon, eli noin 20 vuotta, olen tehnyt eri säästöpankeissa 80-luvulta lähtien, joten rahoitus on minulle tuttua. Liiketoimintakehittämisen eri osa-alueilla olen toiminut pian kymmenen vuotta alkavien yrittäjien perustamisneuvonnasta lähtien aina omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin saakka.
 

Mustila-Mäkinen Päivi

Asiakkuusneuvoja
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 544 1417
Perustamisneuvonta, yrittäjyys
Toimin perustamisneuvonnassa ja autan mielelläni yrittäjäksi aikovia ja jo yrittäjänä toimivia henkilöitä. Aiemmin olen työskennellyt asianajotoimistossa asianajosihteerinä ja yrityshautomossa palvelupäällikkönä. Töiden ohella olen opiskellut mm. KTM:n tutkinnon. Vapaa-aikani kuluu veneillen ja geokätköillen.
 

Rautkivi Jyrki

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 346 8927
Yrittäjyys, myynti, kansainvälistyminen
Olen tehnyt palkkarenkinä ja yrittäjänä kolmekymmentäviisi vuotta myynnin, markkinoinnin sekä yritysjohdon töitä sekä operatiivisella että hallitustasolla. Ideat ovat tärkeitä, mutta tekeminen ja aikaansaaminen ratkaisevat pelin. - Have fun and make serious business!
 

Salmi Monna

Yrittäjyyden yhteisömanageri
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 44 711 4111
Yrittäjyyden yhteisöt ja sidosryhmät, viestintä
Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi, ja kokenut järjestötoimija. Aiemmat tehtäväni ovat pitäneet sisällään mm. palvelumuotoilua ja markkinointia sekä liiketoiminnan kehitystä ja kouluttamista. Keskityn työssäni yrittäjyysyhteisön vahvistamiseen: Suunnittelen, toteutan ja kehitän tähän liittyviä palveluita, tapahtumia ja viestintää, ja olen tiiviisti yhteydessä sidosryhmiimme.
 

Salo Eveliina

Asiakkuusneuvoja
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 559 4000
Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja asunut Lahden seudulla koko ikäni. Nykyään olen hollolainen. Myynnistä ja asiakaspalvelusta minulle on kertynyt kattavasti kokemusta työurani aikana - ne ovat lähellä sydäntäni. Minusta asiakkaan kohtaaminen ihmisenä ja luvatuista asioista kiinni pitäminen on tärkeintä myynnissä ja asiakaspalvelussa. Myös luonto on minulle tärkeä. Vapaa-ajalla minut tavoittaakin todennäköisimmin metsän siimeksestä koirien kanssa lenkkeillemästä.
 

Sipilä Niina

Asiakkuusneuvoja
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 44 704 8442
Tapahtumat, yhteismessuosastot, meriteollisuus, rakentaminen
Lahdessa syntynyt hollolalainen, jonka sydän sykkii Lahden seudun yritysten kehittymiselle ja menestymiselle. Tällä hetkellä suurin osa työstäni suuntautuu tapahtumien ja yhteismessujen järjestämiseen ja viestintään. Taustaa löytyy kansainvälisen yrityksen koko talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseista sekä vahva palo viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen sekä verkostojen luomiseen.
 

Tillgren Saija

Projektipäällikkö
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 402 6916
Venäjä, kansainvälistyminen, verkostot
Olen alkuperäinen lahtelainen, ja toiminut parikymmentä vuotta kuntasektorilla erilaisissa Venäjään liittyvissä, ympäristö- ja ympäristökasvatuksen ja vienninedistämisen tehtävissä sekä EU-hankkeissa kehitys- ja vetovastuutehtävissä. Nykyistä työtäni, alueemme yritysten Venäjän viennin kehittämistä, teen täydellä sydämellä. Venäjän kielen taito on vahvuuteni - olen opiskellut sitä paitsi Lahdessa myös Helsingissä ja Pietarissa. Venäläinen sielu on sydäntäni lähellä.
 

Tynkky Kirsi

Asiakkuusneuvoja
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 556 4979
Uusien ja toimivien yritysten palveluihin ohjaus
Olen Kukkilan hollolalainen. Minulla on 20 vuoden työrupeama pankkialalla ja saman verran kokemusta yrittäjyyshankkeista. EU-hankehallinnossa olen työskennellyt EU:n alusta alkaen. Yrittäjyys on lähellä sydäntäni jo perhesyistä. Yrittäjyyshankkeiden kautta alueen toimijat ja verkosto ovat tulleet tutuiksi ja osa jopa rakkaiksi ystävikseni. Taustani vuoksi hallinnon numerot ja tilastot pysyvät hyvin hyppysissäni ja rakastan niitä.
 

Uimonen Ville

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 574 3222
Meriteollisuus, rakentaminen, kansainvälistyminen
Olen kouluttautunut Lahdessa 90-luvun puolivälissä ensin talonrakentamiseen ja sitten 2000-luvun alussa puutuotetekniikkaan. Aiempi työhistoriani pitää sisällään niin rakentamista, myyntiä, projektinjohtoa kuin tuotantoprosessien kehittämistäkin. Tämän hetkisessä työssäni LADECilla saan tehdä vahvasti yhteistyötä suoraan yritysten kanssa. Osaan sparrata liiketoiminnan kehittämisessä, tuotekehityksessä, rahoituksessa sekä myös hieman vientiasioissa.