Jaa sivu

Kuntayhteyshenkilöt

Hollola

Mantila Pekka

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 773 3937
Hollolan yhteyshenkilö, omistaja- ja sukupolvenvaihdokset, yrittäjyys
Työurani ensimmäisen puoliskon, eli noin 20 vuotta, olen tehnyt eri säästöpankeissa 80-luvulta lähtien, joten rahoitus on minulle tuttua. Liiketoimintakehittämisen eri osa-alueilla olen toiminut pian kymmenen vuotta alkavien yrittäjien perustamisneuvonnasta lähtien aina omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin saakka.
 

Orimattila

Eskola Jari

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 821 6403
Orimattilan kuntayhteyshenkilö, viljaklusteri, rahoitus
Yritysten menestyksen eteen tehtävä yhteistyö yrittäjien kanssa on innostavaa ja monipuolista, ja yritysrahoituskokemukseni johdosta olen saanut olla monesti mukana juuri rahoitukseen liittyvissä asioissa. Orimattilan kuntayhteyshenkilönä olen usein nimenomaan Orimattilassa, jossa on ilahduttavan monialainen ja aktiivinen yrityskenttä. Lisäksi toimin antoisassa yhteistyökoordinaattorin tehtävässä Päijät-Hämeen Viljaklusterissa, joka on koko Suomessa ainutlaatuinen vilja-alan osaamiskeskittymä.
 

Lahti

Laakso Miika

Liiketoimintakehittäjä
Sijoittumispalvelut
+358 40 547 7160
Sijoittumispalvelut, Lahden kuntayhteyshenkilö
Olen tehnyt lähes 20-vuotisen työurani kokonaan Lahden seudun elinkeinoelämän ja yritysten eteen niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Alkutaipaleeni oli vahvasti matkailun, matkailuyritysten sekä tapahtumien kehittämisessä. Viimeiset vuodet olen tehnyt töitä laajasti investointien edistämisen sekä rahoituksen parissa eri sektoreilla.
 

Lahti / Nastola

Mäkelä Krista

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 5718 885
Yrittäjyys, perustamisneuvonta, talousvaikeudet, yrittäjän jaksaminen
On ollut ilo saada opiskella yrittäjyyttä ja siihen liittyviä ilmiöitä niin yrittäjäperheen lapsena, työntekijänä erilaisissa tehtävissä pk-yrityskentässä kuin yrittäjänäkin. Tällä matkalla kertynyt kokemus ja kattava, ajantasainen koulutus auttavat minua näkemään yrittäjyyteen liittyviä kokonaisuuksia. Yrittäjyyden ilot suruineen ovat minulle siis tuttuja, ja siitä huolimatta edelleen yhtä innostavia.