Jaa sivu

Langaton Lahti -kehitysohjelma – Potkua ohjelmistoinnovaatioihin!

Langaton Lahti (LLA) -kehitysohjelma on linkki Lahden seudun innovatiivisten ICT-yritysten ja uusien sovellusten tarvitsijoiden ja hyödyntäjien välillä. Mukana on siis osaavia ICT-palveluntuottajia ja tarjolla heidän osaamistaan sovelluksina ja ratkaisuina asiakasyrityksille ja yhteisöille. Verkoston avulla syntyvistä projekteista ja piloteista hyötyvät sekä ICT-yritykset, että asiakasorganisaatiot – asiakasorganisaatiot saavat sujuvasti ja ensimmäisenä käyttöönsä toimintaansa tukevia ja tehostavia ratkaisuja ja ICT-yritykset saavat oivallisen näyteikkunan ratkaisujensa markkinoimiseksi valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

LLA-kehitysohjelmaa toteutetaan yhteistyössä alueellisten toimeksiantaja- ja asiakasorganisaatioiden sekä Lahden seudulla toimivien innovatiivisten ICT-yritysten kanssa,

Tavoitteet ja toimenpiteet

Toimeksiantajien palvelutuotannon tehostaminen ja palvelutason sekä palvelujen saavutettavuuden parantaminen soveltamalla uutta teknologiaa. Uuden liiketoiminnan ja sen kautta uusien työpaikkojen synnyttäminen ja yritysten kilpailukyvyn parantaminen. Korkeakoulujen, yliopistojen, tutkimuslaitosten, kehittäjäorganisaatioiden ja yritysten välisen yhteistyön lisääminen.

Langaton Lahti -yhteistyöorganisaatiot

www.avenla.fi
www.jppsoft.fi
www.lahti.fi
www.productionsoftware.fi

Tehokas kontaktiverkko ilman byrokratiaa - tukea kasvuun!

Onko sinulla ohjelmisto- tai palveluidea? Tarvitseeko organisaatiosi parempIa IT-palveluita tai toiminnan tehostamista IT-ratkaisuiden avulla? Ota yhteyttä!

Rautkivi Jyrki

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 50 346 8927
Yrittäjyys, myynti, kansainvälistyminen
Olen tehnyt palkkarenkinä ja yrittäjänä kolmekymmentäviisi vuotta myynnin, markkinoinnin sekä yritysjohdon töitä sekä operatiivisella että hallitustasolla. Ideat ovat tärkeitä, mutta tekeminen ja aikaansaaminen ratkaisevat pelin. - Have fun and make serious business!