Jaa sivu

YRITTÄJYYDEN YHTEISÖMANAGERI

Lahden seudulla tarvitaan uusia, kasvukykyisiä liikeideoita ja yrittäjyydestä innostuneita ihmisiä. Haluamme luoda vetovoimaisen yrittäjyyden yhteisön, joka kannustaa yrittäjyyteen ja ruokkii liikeideoiden kehitystä kohti kansainvälisiä menestystarinoita.

Oletko sinä etsimämme YRITTÄJYYDEN YHTEISÖMANAGERI?

Saatko helposti ihmiset mukaasi ja innostumaan? Osaatko pitää kymmenen palloa yhtä aikaa ilmassa ja tehdä pari maaliakin?

Sinulla on kenties yrittäjätausta ja palat halusta päästä sytyttämään liekkeihin lahtelaisen yrittäjyyden yhteisön.

Odotamme sinulta

- Olet kokenut tiimipelaaja ja ollut rakentamassa aikaisemmin yrittäjyyden yhteisöjä

- Hallitset yhteisön rakentamisen työkalut ja olet taitava sisältöjen sekä tapahtumien tuottaja

- Olet kotonasi somessa, mutta panostat myös ihmisten kohtaamiseen livenä

- Hyödynnät kontaktejasi yrittäjyysyhteisöömme sisällön rakentamisessa

Tässä tehtävässä pääset luomaan uutta ja saat vapautta toteuttaa asioita rohkeasti uudella tavalla. Suorastaan edellytämme sitä!

Myy ideasi ja vakuuta meidät kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse krista.makela (at) ladec.fi. Hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) ladec.fi.

Yhtiöllämme on yksinkertainen tehtävä: auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan Lahden seudulla. Teemme intohimolla työtä alueemme ja sen yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Olemme kuntien omistama, mutta työskentelemme yritysten käytännön arjessa.