Jaa sivu

Lahden seutu on yksi suomalaisen teollisuuden syntysijoista, josta monet kansainvälisestikin tunnetut brändimme ovat lähtöisin. Alueen elinkeinorakenne on monipuolisin Suomen suurista kaupungeista ja perheyritysten osuus yksityisen sektorin työpaikoista on selvästi maan suurin.

Yhtiöllämme on yksinkertainen tehtävä: auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan Lahden seudulla. Teemme intohimolla työtä alueemme ja sen yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Olemme kuntien omistama, mutta työskentelemme yritysten käytännön arjessa. Palvelemme vuosittain noin 700 yritystä ja 600 henkilöasiakasta. Haluamme, että Lahden seudun yritykset ovat uudistumisen kärkijoukoissa ja kasvavat kestävästi.

JOHTAJA, Perustamis- ja kehittämispalvelut

Haemme joukkoomme sinua, tulevaisuuteen orientoitunutta ja myyntihenkistä johtajaa. Tehtävänäsi on vastata perustamis- ja kehittämispalveluiden kokonaisuudesta monitoimijaympäristössä. Huolehdit noin 20 hengen asiantuntijatiimin iskukyvystä sekä neuvontapalveluidemme toiminnasta ja kehittämisestä.

Sinulla on kokemusta asiakasvastuullisista myynnin tai palveluliiketoiminnan tehtävistä, ja olet toiminut esimiehenä johtoryhmätasolla. Ymmärrät, miten ylivertainen asiakaskokemus saadaan aikaan ja osaat viedä sen käytännön työhön tiimisi kanssa. Viestit osaamisestasi vakuuttavasti myös englannin kielellä.

Työssäsi pääset toimimaan erittäin monipuolisen yrityskentän ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Tartuthan tilaisuuteen varsinkin, jos koet sydämessä paloa Lahden seudun menestymistä kohtaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Rantanen keskiviikkona 23.8. klo 15 - 17 ja maanantaina 28.8. klo 15 - 17 numerosta 044 749 9288 sekä Sisäisten palveluiden johtaja Riina Kivekäs perjantaina 25.8. klo 8 - 10 ja keskiviikkona 30.8. klo 8 - 10 numerosta 040 588 8417.

Voit hakea tehtävään kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi: Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.9.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry(at)ladec.fi.