Jaa sivu

11.8.2017

Ladec muuttaa Lahden Tiedepuiston A-taloon

Ladecin muuttaa Lahden Tiedepuiston D-talon 5. kerroksesta A-talon 1. kerrokseen. Muutto alkaa olla jo loppusuoralla ja maanantaista 14. elokuuta lähtien henkilöstö aloittaa työskentelynsä uusissa tiloissa. Tavaroita on siirretty A-talon tiloihin koko torstai ja tänään perjantaina. Muutto jatkuu vielä tarvittaessa viikonlopun yli. Ladecin asiakkaille muutto ei tarkoita mitään muutoksia asiakaspalveluun. Asiakkaat otetaan vastaan aikaisemman käytännön mukaisesti Lahden Tiedepuiston aulassa.

Lahtelainen kasvuyritys Nocart muuttaa Ladecin vanhoihin tiloihin D-talon 5.kerrokseeen ja aloittaa toimintansa niissä maanantaina 14. elokuuta. Ladecin muuton ensisijainen tavoite on tarjota Nocartille toimivammat ja isommat toimistotilat, joita yritys tarvitsee kipeästi nopean kasvun vaiheessa. Lahden Tiedepuiston toimistotilojen käyttöaste on tällä hetkellä lähellä maksimitasoa, joten toimistotilojen vaihto Ladecin kanssa helpottaa Nocartin mahdollisuutta keskittyä ydinliiketoimintaansa lähes häiriöttä.

”Ladecin asiakastyö on muuttunut viime vuosien aikana entistä liikkuvammaksi, joten myös meille on luonnollista tarkastella tilaratkaisujamme. Nykyiset toimistotilat ovat erinomaiset, mutta siirtymällä pienempiin tiloihin pystymme työskentelemään joustavammin ja tehokkaammin sekä säästämään kustannuksissa”, toteaa Ladecin johtaja Riina Kivekäs.

Lisätiedot:

Riina Kivekäs

+358 40 588 8417

riina.kivekas@ladec.fi