TOIMIVALLE YRITYKSELLE

On yrityksesi toimiala, koko tai tarpeet mitkä tahansa, me autamme. Soita 044 702 2700 tai chattaa!

Rahoitus ja talous kuntoon!

Onko yritykselläsi kehittämisidea tai investointisuunnitelma, jonka toteuttamiseen tarvitsette ulkopuolista rahoitusta? Mietittekö miten parantaisitte kannattavuutta tai saisitte kassavirrat vauhtiin?

Autamme ja neuvomme taloushaasteissa ja rahoitusasioissa. Ja ohjaamme yhteyksiin sijoittajien kanssa.

Lue lisää

Hinkua uusille markkinoille?

Haetpa sitten kasvua kotimaasta tai ulkomailta, sparraamme Sinua onnistumaan!

Autamme kansainvälistymisen ensiaskeleissa, kumppaneiden ja markkinatiedon hakemisessa - olkoon ilmansuuntana mikä tahansa. Tai jospa liittyisit mukaan vientiverkostoomme?

Lue lisää

Myynti kasvuun!

Takkuileeko myynti? Oletko eksyksissä lukemattomien tarjolla olevien markkinointikanavien kanssa? 

Sparraamme yritystäsi kilpailuedun määrittelyssä sekä oikeiden yhteistyökumppaneiden ja myynti- ja markkinointikanavien löytämisessä.

Lue lisää

Uudista tuotteita ja palveluita!

Halua uudistaa tuotetarjontaa, palveluita tai liiketoimintamalleja? Tarvitsetteko neuvoja tai apua tuotekehitysprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen?

Autamme projektien suunnittelussa sekä sopivimman rahoituksen, kumppaneiden ja palveluntarjoajien löytämisessä.

Lue lisää

Hyödynnä verkostot!

Toimivat ja luotettavat verkostot ovat tänä päivänä ihan must-juttu!

Niitä kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi liiketoiminnan ja oman osaamisesi kehittämisessä.

Lue lisää

Arjessa haasteita - kriisiä pukkaa?

Kannattavuusongelmia? Tai tarvetta kasvaa, muttet tiedä miten? Tuntuu, ettet osaa tai jaksa itseksesi ratkaista asiaa tai tilannetta? 

Tuemme ja neuvomme Sinua yrityksesi arkisten haasteiden ja kriisien selättämisessä. Autamme ihan kaikissa käytännön asioissa - myös jaksamisessa. Ota yhteyttä mieluummin ajoissa, ennen kuin on jo liian myöhäistä!

Lue lisää

Yrityskummi tueksi!

Kaipaatko kokeneen ulkopuolisen konkarin tukea ja neuvoja jossain yrityksesi toimintaan liittyvässä asiassa?

Suomessa toimivan Yrityskummiverkoston yrityskummit ovat käytettävissäsi! Luottamuksellisesti ja maksutta.

 

Lue lisää

Muotoilulla kilpailuetua

Onko Sinun yrityksessäsi muotoilu ja käyttäjätieto valjastettu osaksi tuote- ja palvelukehitystä? Se kyllä kannattaisi - muotoilun keinoin voidaan nimittäin lisätä paitsi tuotteiden haluttavuutta ja kysyntää, myös liiketoiminnan kannattavuutta.

Neuvomme yritystäsi käyttäjälähtöisen tuote- ja palvelumuotoilun valjastamisessa keinoiksi luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia, pärjätä kilpailussa ja kehittää ja kasvattaa bisnestä.

Lue lisää

Kiertotaloudesta uutta bisnestä, tehokkuutta ja säästöjä

Ovatko tuotannon ylijäämämateriaalit yrityksellesi kustannuserä? Voisiko ne hyödyntää nykyistä paremmin? Vai etsiikö yrityksesi omaan tuotantoonsa uusiomateriaaleja?

Neuvomme ja autamme yritystäsi saamaan liiketoimintaa ja kustannusetuja materiaalien kierrosta ja tehokkaammasta hyödyntämisestä. Etsimme jatkuvasti yrityksille kumppaneita ja verkostoja, jotka voivat hyödyntää toistensa materiaaleja ja tuotannon sivuvirtoja.

Ota yhteyttä niin käydään läpi mahdollisuudet löytää säästöjä ja uutta bisnestä yrityksellesi!

Lue lisää

Digillä älytuotteita ja tuotantotehokkuutta

Neuvomme ja autamme teollisuus- ja palveluyrityksiä hyödyntämään tuotannossaan tai tuotteissaan digitaalisia ratkaisuja tai itse tarjoamaan niitä.

Mukaan hankintoihin ja investointeihin!

Onko yritykselläsi tuote, palvelu tai ratkaisu, jolle tarvittaisiin kokeilu- tai referenssikohde? Lahden seudulla käynnistyy jatkuvasti uusia investointeja, joihin haetaan uusia ratkaisuja.

Autamme kohteiden toteuttajia ja ratkaisujen tarjoajia löytämään toisensa. Neuvomme myös julkisten hankintojen ja investointikohteiden tarjouskilpailuihin osallistumisessa.

Lue lisää